Cimbora tábor 2017.

2017. június 26-án kezdetét vette Perkátán, az immár hagyománnyá vált Cimbora Tábor. 20 fő általános iskolás jelentkezett a tartalmas délelőtti foglalkozásokra. Az első nap Finy Petra és Lackfi János kortárs költők meséivel és verseivel ismerkedtek a gyerekek. A Paradicsomleves betűtésztával című humoros versek nyomán „Etetős” szólánc tette próbára a cimborákat.
Táborunk egyik hűséges segítője, Bilig Edit volt a vendégünk, aki ismét elbűvölte a szép hangjával a közönséget. Könnyű, nyári slágerekkel készült, s a dalok közül többet is megtanított a gyerekeknek.
A szabadban való kikapcsolódás is fontos része a programunknak. A legnépszerűbb a fitnesz parkban való mozgás és a fogójáték volt.

A második nap az ének-zene jegyében fog telni. Vendégeink lesznek Fórizs Antonella és Horváth Réka, akik ének és táncbemutatóval, valamint mese kvízzel készülnek.
Bálint Ágnestől ajánlunk könyveket a gyerekeknek; a Szeleburdi családot és a Hajónaplót. Kézműves foglalkozás is vár a gyerekekre, üvegfestéssel fognak készíteni dekorációkat.
Lászlóné Szabó Edit
foglalkozásvezető
SAM_0928SAM_0915SAM_0918SAM_0922