Meglepetés könyvek a könyvtárban – 0-3 éveseknek ajánljuk

Figyelem! Új könyveket vásárolt a József Attila Nagyközségi Könyvtár, amelyeket meglepetésnek szántunk az olvasóinknak a karácsonyi szünetre! A könyvek már kölcsönözhetők!
Várjuk a kicsiket és a szülőket egyaránt!

Kicsiknek ajánljuk:
Bartos Erika Bogyó és Babóca című könyvei a legkisebbek kedvencévé vált. Könyvtárunkban 9 könyvvel egészült ki a sorozat.
“A Bogyó és Babóca – történetek a társas kapcsolatokról, a barátságról, a békés együttélésről szólnak egy kiszámítható és jól működő világban, ahol – noha kisebb-nagyobb konfliktusok mindig vannak – lehet tudni, hogy leleményességgel, kedvességgel, odafigyeléssel a dolgok megoldhatók. A legkisebbeknek pedig semmi nem fontosabb ennél a biztonságnál.”(Tíz éves a Bogyó és Babóca sorozat, Pagony, 2014)
„Bartos Erika különleges személyiség, aki rohanó, agresszív és az érdekektől meghatározott világunkban teremtett egy kis szigetet, ahová a szülők és a gyermekek együtt vonulhatnak vissza, és ahol a nap mindig mosolyog. Ez a sziget sok kis beteget átsegített a nehézségeken, de az egészséges társaiknak is támpontot nyújt megmaradni tisztalelkű gyermeknek, a mesélő felnőtteket pedig egy kicsit visszarepíti abba a világba, amit már majdnem elfelejtettünk.” (Székely Hírmondó, 2016)
karácsonya
ünnepel
alszikénekel
építrajzol
rokonai (2)
rollerezik
világot lát

Továbbá ajánljuk Bartos Erikától a Baltazár a méhecske című könyvet!
Ismerkedj meg Baltazárral, a méhecskével, a kis házikójával, kedvenc tevékenységeivel és holmijaival! Tudjatok meg mindent a méhecskéről, miközben a képek és a szavak segítségével bővül az éppen beszélni tanuló kicsik szókincse, és a kedves, ismerős figurával örömmel tanulhatnak új szavakat.
méhecske