Egy zűrzavaros románc, november utolsó napján…

2019. november 30-án, immár harmadszor üdvözölhettük Perkátán a Felvonási Tünetek Színházi Műhely előadóit Ercsiből.
Kovács Anna, Mészáros Géza, Murzsa Kata, Pupp Fanni, Spánitz Éva, Szalay Csilla, és Trepák László nagyszerű alakítását, A HEPP. Zűrzavaros románc című játékát láthatta az érdeklődő közönség. Telt házas fogadtatásban részesültek a színészeink.
„A darab főhősnőjének heppje van – az utolsó leheletéig kitart és küzd a szerelméért. A többi szereplőt is meghatározzák a mániák.: kedvesét a kényszeres evés; annak anyját a gyógyszerszedés; lányát a nyelvtanulás; vejét a munkamánia; az idős nővért a folyamatos levélírás; Egérkét pedig a kapcsolatfüggőség. Hogyan tud az ember a mániájával, a heppjével a mindennapjaiban megbirkózni és elfogadtatni magát? Egész életünket porondon éljük. Ha tetszik, ha nem, csapattársak és bírák vesznek körül minket. Kinek kell megfelelni? Vállaljuk-e önmagunkat, cselekedeteinket, gondolatainkat, mondandóinkat, dacolva azzal is, hogy letörölnek, kitiltanak, megaláznak? Erről szól számunkra a HEPP.”
Megtiszteltetés volt számunkra, és köszönjük a társulatnak hogy az advent előestéjét nekünk szánták, hogy kellemes színházi élménnyel ajándékoztak meg bennünket! Gratulálunk a kitűnő alakításukhoz! A közönségünknek köszönjük, hogy érdeklődésükkel és figyelmükkel megtisztelték az előadást!
Lászlóné Szabó Edit
DSCF1780DSCF1764DSCF1767DSCF1776DSCF1778