Jeff Kinney: Egy ropi naplója

New York Times bestseller!

„Egy napon híres leszek, de egyelőre itt dekkolok a felső tagozatban egy csapat idióta társaságában. Gyereknek lenni tényleg gáz. Senki nem tudhatja ezt jobban Greg Heffleynél, hiszen a felső tagozatban rohad, ahol méreten aluli nebáncsvirágok teremnek az olyan izompacsirták között, akik már rég borotválkoznak. A “vézna srác” szerzője és rajzolója, Jeff Kinney bemutatja nekünk szenzációs hősét. Greg ezt írja a naplójába: Senki ne várja tőlem, hogy “Kedves Naplóm” így, meg “Kedves Naplóm” úgy. Szerencsénkre, amit Greg Heffley tesz és amit mond, az két külön dolog.”

A Jeff Kinney írta regény mindenki nagy meglepetésére a brit gyerekek az elmúlt 10 év legjobb gyerekkötetének választották, legyőzve ezzel J.K.Rowling híres Harry Potterét is! Méltán ilyen népszerű ez a könyv, hiszen nagyon szórakoztató, naplós…elnézést, emlékiratos formában íródott, tele rajzokkal, kommentárokkal és természetesen humorral.
Aki még nem olvasta, annak feltétlenül figyelmébe ajánlom ezt a remek sorozatot! Aki pedig már olvasta, és tetszett neki, ő is bátran jöjjön el, és idén nyáron is kölcsönözze ki! Nem fog csalódni! 🙂
Fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlom!