Óvintézkedések a rendezvényekre vonatkozóan a járvány időszakában

A Perkátai ÁMK József Attila Könyvtára is csatlakozik a koronavírus járvány terjedésének csökkentését célzó széleskörű intézményi összefogáshoz, amelynek keretei között az alábbi szabályokat hozza:

  1. A könyvtár épületét, helyiségeit, és annak programjait csak tünetmentes Olvasók és Résztvevők látogathatják!
  1. A könyvtárba történő belépéskor és a szabadpolcon elhelyezett dokumentumok kézbevétele előtt használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket!
  1. Az épületben történő tartózkodásuk alatt kérjük, mindvégig használjanak az orrot és szájat teljes egészében eltakaró maszkot!
  1. A visszahozott könyveket 48 órára karanténba helyezzük, ezek használatára csak a biztonsági idő letelte után van ismét lehetőség.
  1. Kérésükre, az Önök által e-mailben, facebookon vagy telefonon kért dokumentumokat előkészítjük, és előre egyeztetett időpontban átadjuk Önöknek könyvtárunkban.
  1. Kérjük az olvasóinkat, látogatóinkat, hogy tartsák be a 1,5 m távolságot egymástól.
  1. Gyermekfoglalkozást csak abban az esetben vállalunk, ha a csoport létszáma nem haladja meg az 5 főt, így tudjuk a résztvevőket megfelelő távolságban leültetni.

Kérjük, hogy  a részletekért, és további információkért forduljanak hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeken!

Célunk, hogy Olvasóink és Látogatóink a megfelelő és egységes szabályozásnak köszönhetően biztonságban és bizalommal térjenek be az intézményünkbe!

Lászlóné Szabó Edit                                                                                                                    könyvtárvezető