Meglepetés könyvek a könyvtárban – Kreatív hölgyeknek ajánljuk!

Figyelem! Új könyveket vásárolt a József Attila Nagyközségi Könyvtár, amelyeket meglepetésnek szántunk az olvasóinknak a karácsonyi szünetre! A könyvek már kölcsönözhetők! Fogadják szeretettel az ajánlókat!

André Martens: 10 perces frizurák – Több mint ötven frizura lépésről lépésre
Reggel laza lófarok és este elegáns, feltűzött frizura? Minden hangulathoz, alkalomhoz és minden típushoz megtalálható a megfelelő frizura. A könyv megmutatja, hogyan formázhatjuk meg a hajunkat otthon egyszerűen és gyorsan. A megfelelő fortélyokkal minden haj változatosan és kiválóan alakítható függetlenül attól, hogy hosszú vagy rövid,…
frizurák

Sarah Hazell: A legszebb horgolásminták tárháza – 200 horgolt minta, fotókkal, mintarajzokkal és az elkészítés lépéseinek bemutatásával
a legszebb

Amanda Bassetti: Karon kötés – 30 divatos kiegészítő és lakásdísz kötőtű nélkül kötve
Mi lenne, ha pompás vastag darabokat tudnánk kötni kevesebb mint egy óra alatt, mindössze néhány gombolyag fonalból, a karunk segítségével? A karon kötés a legújabb technika, amely fellelkesíti a kézimunka-mániásokat.
A Karon kötés 30 remek, kötőtű nélkül köthető modellt mutat be, köztük sálakat, csizmamandzsettát, takarókat, szőnyegeket. Mindegyikhez könnyen érthető, az egyes lépéseket bemutató leírás és több hasznos fázisfotó tartozik. Az alapok gyors elsajátítását követően máris megismerkedhetünk a kreatív karon kötött mintákkal és modellekkel. A lehetőségek tárháza végtelen.
Karon kötés

Tracey Todhunter: Horgolás. Tanuld meg! Szeresd meg!
A tudnivalókat száznál is több ábra, könnyen követhető magyarázatok, világos mintarajzok és mintaleírások teszik érthetővé.
horg. tanuld meg

Brenda K. B. Anderson: Meseszép horgolások – 18 horgolt tárgy a tündérmesék birodalmából
A klasszikus mesék alapján készült népszerű televízió- és mozifilmek után végre a horgolás szerelmesei rendkívüli ötleteket tartalmazó kézimunkakönyvet tarthatnak a kezükben.
Piroska kapucnis sálja még akkor sem csúszik le a fejéről, amikor épp a farkas elől kell menekülnie. Csipkerózsika alkalomhoz illő hálóingében nyugodtan várhatja, hogy álmai hercege felébressze őt. Juliska a sütemény alakú táskájában magával vitt finom falatokból bárhol csemegézhet. A gonosz királynő pedig valahányszor belenéz horgolt neszesszerének tükrébe, megtudhatja,valójában ki is a legszebb e vidéken.
Hősnőkön, tündérkirálynőkön, boszorkányokon kívül maga a gonosz farkas is megjelenik ebben a horgolt játékokat, gyermekruhákat, kiegészítőket, táskákat és még számos érdekességet kínáló, mesebeli válogatásban.
meseszép orgolások