Aktuális őszi programok a Perkátai ÁMK szervezésében

A Perkátai Általános Művelődési Központ 2017. őszi és téli időszakában is színes, értékes programokat kínál! Kérjük, válogassanak kedvükre a kulturális palettánkból!
Bízunk benne, hogy minden korosztály talál kedvére valót, az érdeklődésének megfelelően!

Aki a történelem iránt érdeklődik, aki szívesen hallgatja Horváth Béla történész kivételes előadást, aki vágyik egy újabb könyv bemutatására, azokat feltétlenül várjuk szeptember 28-án, csütörtökön 17 órakor a Győry-kastélyba! Vendégünk lesz továbbá Horváth Viktor, a szerző beszélgető társa.
Horváth Béla tanár úr legújabb könyvének címe: A 6. (Württemberg) Huszárezred az 1848-49-es Magyar Szabadságharcban.

Aki szeret a kreatív munkákban gyönyörködni, azt szeretettel várjuk az „Ősz a lakásban -tárgyak, színek, illatok” kreatív alkotásokat bemutató kiállításra!
Partner szervezésben részt vesz a Nagyközség Nyugdíjas Klubja.
Az őszi kiállításra továbbra is szeretettel várjuk mindazokat a különböző technikával készült kézimunkákat, amelynek témája az ősz, a szüret és a “tökfesztivál”.
A kiállítás megnyitója szeptember 29-én, pénteken, 16 órakor kezdődik a Győry-kastély emeleti termében! Vendégünk lesz Pavlicsek Csaba ételszobrász, aki egy különleges meglepetéssel készül!

A Magyar Posta 150. évfordulója alkalmából, a helyi postahivatal és magángyűjtők által létrehozott népszerű kiállítást öt héten át tekinthették meg az érdeklődők.

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk a Bagolyfigura Kiállítás időtartamát. Így az őszi időszakban továbbra is megtekinthetik az érdeklődők, a Győry-kastély nyitva tartási idejében.